Followers

tirsdag 17. juli 2012

17.07.2012




17.07.2012 

13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik


Dratzo! Vi er her! Vi kommer med gode nyheter for alle! Prosessen med å gi deg tilbake din suverenitet begynner å nærme seg punktet at det kan realiseres. Vi vil ta i bruk en type teknologi som vil føre til kollaps av de mørke kreftene og deres imperium, og vi har full forventnig til å kunne fjerne dem fra sine stillinger og fjerne deres makt. Den voksende ”Libor krisen” er et tegn på at dagens økonomiske system ikke lenger kan fungere ettersom de nå er generelt kjent at det er råttent helt inn til kjernen. Et nytt system som er klargjort kan nå gjennomføres, og det raskt. Denne sannheten er nå godtatt av de fleste av dine økonomer. Selv trauste presseorganer er nå ute etter informasjon om arrestasjonen av kjeltringer over hele verden som bevisst brakt oss frem til denne økonomiske fiaskoen. Det nåværende systemet har åpenlyst vist sitt sanne vesen, og ettersom krisen har vokst seg til et globalt rot, vil det nå også raskt føre til mørke kreftenes ulykke. Ved at dette systemet rakner vil det tillate oss å gå videre, og vi kan fjerne Kabalistene ut av veien ved hjelp av de nye avtalte og spesielle rettskjennelsene, og så fullføre overgangen til en helt nyt økonomisk system.


lørdag 14. juli 2012

10.07.2012




10.07.2012 

7 Caban, 10 Kumku, 8 Manik


Dratzo! Vi har mye å fortelle dere! For øyeblikket forbereder våre samarbeidspartnere hendelsene vi har beskrevet for dere. Den mørke kabalen skjelver i frykt i forbindelse med noen sterke beskyldninger som i mengder når massemedia i mange europeiske land. Disse beretningene om lovstridig praksis inkluderer daglig svindel i forbindelse med å fastsette rentene for mesteparten av deres verden. Likevel er disse avsløringene bare begynnelsen på det som vil komme. Deres verden er oppslukt av en tidevannsbølge av stadig økende gjeld som er resultatet av at enkelte forsyner seg på egne vegne og det er blant annet derfor de mørke har nådd slutten av sitt langvarige herredømme over deres verden. De har lenge holdt tilbake for dere en mengde avanserte teknologier og utstyr i tilknytning til dem. Våre samarbeidspartnere på Jorden har insistert på at en av de første handlingene fra en ny statsledelse må bli å bringe disse oppdagelsene inn i søkelyset. Disse teknologiene kan sikre at deres samfunn raskt føres frem til et stadium hvor kontakt for første gang gir mer mening. I tillegg til vår teknologi kan deres utstyr som for øyeblikket hemmeligholdes avsløre for dere hvordan dere best kan tjene planeten og menneskeheten.

onsdag 4. juli 2012

03.07.2012




03.07.2012 

13 Oc, 3 Kumku, 8 Manik


Dratzo! Tiden for forandringer er over oss alle. Himmelen har kommet på jorden og kunngjort at tiden for frigjøring og frihet er kommet. Således har vi lovet på vår ære å stå frem på jorden og med stor flid og vederheftighet møte ansikt til ansikt de som i hastverket og ren arroganse har glemt at de er kun midlertidige herrer i denne storslåtte verdenen. Vi kommer for å gjøre disse tingene klinkende klar for dem og for å bane vei for at en ny epoke for menneskeheten på jorden kan stige frem. For nesten 13 tusen år siden begynte dere å falle ned i den tyngre verdenen av begrenset 
bevissthet.

putin

esoteric



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions